Baggrund og metodisk tilgang

Metodisk tilgang

I min praksis tilbyder jeg psykoterapeutiske samtaler på dansk og engelsk.

Det er vigtigt for mig, at du oplever en tryg og tillidsfuld relation hos mig, og vi samtidig har en god kemi, da det er en af de vigtigste forudsætninger for, at du kan få udbytte af psykoterapien. Jeg tilrettelægger derfor samtaleforløbet ud fra dine behov, ressourcer og problematikker, og hvad der virker bedste for dig.

Jeg tilbyder derfor den første samtale til halv pris (gælder ikke parterapi) for at tjekke kemien mellem os og tilrettelægge et optimalt af samtaleforløb for dig.

Som psykolog har jeg tavshedspligt og er medlem af Dansk Psykologforening. Jeg følger samtidig de etiske principper for nordiske psykologer.

Min metodiske tilgang er primært psykodynamisk- og kognitiv adfærdsterapi. Men jeg udvider til stadighed min viden ved at læse og desuden tage kurser i andre retninger, jeg anvender efter relevans. Eksempler på dette er fx ”Mindfulness”, ”Accept and commitment terapi”, ”Metakognitiv terapi” med flere. Du kan læse mere om de to terapiformer ved at klikke her:

Erfaring

Terapeutisk erfaring


Jeg har terapeutisk erfaring fra flere forskellige steder, herunder bl.a. fra Sygedagpengehuset som beskæftigelsespsykolog, Universitetsklinikken AAU som studenterterapeut,

Depressionsforeningen som gruppeleder, Dansk Flygtningehjælp som rådgiver og flere anonyme telefontjenester som rådgiver med fokus på terapeutisk og rådgivningsmæssig indsats for unge og voksne med forskellige psykologiske problemstillinger.

Jeg modtager løbende supervision og deltager i psykologfaglige kurser som en del af mit virke som psykolog for at sikre kvaliteten af mit arbejde. Du er dermed sikret en høj faglig standard hos mig.

Kursus

Traume-fokuseret ACT v. Russ Harris (2024) (Teori og praksis ift. behandling af forskellige traumer)

ACT kursus v. Russ Harris (2023) (ACT teori, praksis og tilgang til mental sundhed)

Metakognitiv terapi kursus v. Pia Callesen (2023) (Metakognitiv tilgang til behandling af psykiske lidelser)

Parterapi - assessment, caseformulering og metoder (2021) (Kursus i træning i evidens og forskningsunderstøttede metoder (IBCT – Integrative Behavioral Couple Therapy) til udredning, caseformulering og interventioner målrettet par.

Present State Examination (PSE) v. Ann Suhl Kristensen (2020) (kursus om udredning af psykiatriske lidelser og differentialdiagnostik)

Evidensbaseret psykoterapi til tab og komplekse sorgreaktioner (2020) (Brug af specifikke evidensbaserede psykoterapeutiske metoder over for tabsproblematikker og komplekse sorgreaktioner).

Oplæg

Jeg tilbyder oplæg om livskriser, livet med et synstab, krisereaktioner og sorg og kulturelle aspekter af psykiske lidelser.

Jeg har bl,a holdt oplæg hos:

Bestil en konsultation i dag

Som person er jeg empatisk, lyttende, rolig og tålmodig – nysgerrig samt ressource- og udviklingsorienteret.

Bestil en konsultation i dag

Som person er jeg empatisk, lyttende, rolig og tålmodig – nysgerrig samt ressource- og udviklingsorienteret.

Har du spørgsmål? Ring til mig

Klar til at booke tid? Book herunder

Bestil en konsultation i dag

Som person er jeg empatisk, lyttende, rolig og tålmodig – nysgerrig samt ressource- og udviklingsorienteret.